Chiro-ontbijt

4e editie

Chiro Bobo doet voor de vierde keer in hun carrière een Chiro-ontbijt. De belangrijkste maaltijd van de dag mag je niet overslaan. Het ontbijt, deze aan tafel met je familie? Wij brengen er verandering in! We nodigen jullie uit om op 16 febr. vanaf 08u00 tot 11u00 samen met ons te ontbijten op het Rode Kruis (Serbosstraat 9, net naast de chiro). 

Wat krijg je van ontbijt? 

Voor volwassenen: 10 euro

Kaas, hesp, peperkoek, yoghurt, een gekookt eitje, boter, confituur, choco, een sandwich, een pistolet, fruit, een croissant, een chocoladekoek en om dit weg te spoelen kan je koffie, chocomelk of fruitsap krijgen


Voor de kids: 6 euro

Kaas, hesp, een chocoladekoek, een sandwich, peperkoek, choco, confituur en een zachtgekookt eitje. Hierbij ook keuze uit koffie, chocomelk of fruitsap.

Levering

Eet je liever thuis op je gemak in je pyjama? Niet getreurd, wij leveren ook bij jou thuis. Als je je bestelling doorgeeft, vergeet dan zeker niet je adres erbij te vermelden en het gewenste uur waarop je je ontbijt het liefst ontvangt. Je kan kiezen tussen 7u en 11u om je ontbijt geleverd te worden. Ter plaatste wordt uw bestelling betaald. Liefst wordt dit gepast betaald. Je kan ook het bedrag overschrijven naar BE72 0682 2685 2816. Hier komt wel nog 2 euro leveringskosten bij. We leveren enkel in Dendermonde.

Inschrijving 

Via een inschrijvingsformulier: zo af te geven aan een leiding van Chiro Bobo. Je kan ook mailen naar chiro_bobo@hotmail.com . Ook kan je jouw bestelling persoonlijk doorgeven aan een leiding naar keuze.
De uiterste besteldatum is 9 februari

 

Nog vragen? 0479/87.26.73
(Mattis Verstraeten)

 

Sponsoring 

Wij willen onze 4 sponsors bedanken voor dit evenement namelijk 
In 't Groen,
Vondelmolen,
bakkerij De Rycke
Carrefour Express.

Klik op de afbeeldingen, en kom zo op hun site terecht! 

Donckstraat 1, 
9200 Dendermonde

Maandag t/m zaterdag van 7.30u. - 20u.

Zondag van 8u. - 20u.

Donderdag gesloten.

Broekstraat z/n
(Aan de watertoren)

9200 Baasrode

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde

Sponsors