Kajakken

Laatste keer Chiro ( 24/06 ) 

Wij als leiding hebben een heel jaar mogen zorgen voor jullie kindjes. Jullie vertrouwden op ons. De kids en de leiding hebben hun een heel jaar rot geamuseerd. Maar op 24 juni is het jammer genoeg de laatste keer Chiro. Dit willen we niet laten passeren alsof dit niets is, daarom gaan we er een hele dag Chiro van maken.
 

Wij gaan omdat dit een speciale gelegenheid is eens iets zotter dan zot doen. We gaan de Ardennen gaan verkennen! We gaan niet al stappend de Ardennen verkennen maar we gaan het verkennen met de kajak.
 

Wat houdt dit in? Kajakken is met een bootje varen en dit doen we op de Lesse. Uiteraard wordt de dag zo aangepast zodat het zeer leuk wordt voor groot en klein. We maken er een echte Chiro-dag van! 

De prijs: 25 euro. In de prijs zit de treinreis, de kajak, peddels, zwemvesten en natuurlijk het vier-uurtje! Je kind hoeft die dag dus geen extra euro mee te nemen voor het vier-uurtje. Betalen kan cash via je leiding van je afdeling of via het rekeningnummer BE72 0682 2685 2816.

Wat moet je nog extra meenemen?

  • Extra droge kledij (ook droge schoenen)

  • Een handdoek

  • Een lunchpakket (met genoeg drinken)

  • Regenjas, petje, zonnebril, zonnecrème ( hangt van het weer af )

De kindjes worden om 08.00 stipt verwacht aan het station van Dendermonde. De leiding zal daar staan om jullie op te wachten. Wij komen aan rond 19 uur. Als de trein geen vertraging heeft! (als dit wel zo is dan sturen we zeker een berichtje)

Gaat jullie kindje(s) mee? Laat dit dan weten voor 17 juni 2018 aan de leiding van jullie kids zodat we op tijd kunnen reserveren! 

Broekstraat z/n
(Aan de watertoren)

9200 Baasrode

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde

Sponsors