Leefweek - In Pandora
(Keti's & Aspi's)

Wat is het nu? 

Dit jaar organiseren we weer een leefweek met de Keti’s en Aspi’s van 18-25oktober. Simpel gezegd is dit een week waarin we met de beide groepen in het lokaal leven. Dit houdt niet enkel in eten en slapen, maar ook eten maken, opruimen en werken. Een week waarin je ervaart hoe het is zonder ouders die het huishouden voor jou doen en dat in combinatie met de dagdagelijkse verplichtingen. Wij, de leiding, zijn er om alles te coördineren en de grote lijnen uit te tekenen. Voor een aantal zaken rekenen we op de hulp van de leden aangezien wij, net als hen, ook moeten werken en/of studeren. Het is dan ook vanzelfsprekend dat hier rekening mee wordt gehouden. De leefweek vormt zich dus eerder rond het persoonlijke schema van elk lid en leider/-ster. Hiermee willen we verzekeren dat alle leden naar school kunnen/moeten, huiswerk afmaken en hun naschoolse activiteiten kunnen behouden.

Algemene dagindeling

We hebben een algemene dagindeling opgesteld. Zo kunnen jullie zien hoe elke dag standaard zal verlopen en wat de avondactiviteit inhoudt. Mochten er dagen bij zijn waarbij de leden niet aanwezig zullen zijn door een training, muziekles, bezoek aan de grootouder(s), … gelieve dit dan aan te geven via het strookje (staat in het Word-document linksboven de pagina). Als een lid niet aanwezig is tijdens de leefweek zonder dat dit op voorhand werd gemeld via het strookje, worden de ouders onmiddellijk verwittigd.

 

In onze planning staat dat we elke dag om 22u30 gaan slapen. Dit is uiterlijk zo om vermoeidheid tijdens de lessen te vermijden! Als de leden vroeger willen of moeten gaan slapen zal dit zeker gerespecteerd worden. Op het toelatingsstrookje kan worden ingevuld wanneer uw kind ten laatste moet gaan slapen.

Prijs

Dit alles komt op:
- 50 euro (eten, accomodatie, drinken, ...)

 

Wij hopen uiteraard dat iedereen kan meedoen. Het wordt een leuke week en met hoe meer we zijn, des te gezelliger het wordt!

Contact

Ketileiding:
 

Febe:

Tel: 0478 17 16 66

 

 

Aspileiding:
 

Mattis

Tel: 0479 87 26 73

Zeker mee te nemen 

Slaapgerief (kussen, deken/slaapzak, bedje/matras, knuffel, pyjama)
 

Wasgerief (borstel/kam, tandenborstel + pasta, zeep/shampoo, washandjes, handdoek)
 

Kledij (kousen, ondergoed, broeken/rokjes, T-shirts, uniform, truien,jas, schoenen/pantoffels/speelschoenen, zwemgerief,...)
 

Schoolgerief (boeken, brooddoos, boekentas, evt. koekendoos, drinkbus, schrijfgerief)

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde