Coronaproof Chiro

aiaiai de coronacijfers schieten de lucht in... Dit wil voor ons zeggen dat we geen chiro meer mogen geven op het terrein. Heel jammer natuurlijk! maar niet getreurd wij voorzien een alternatief.

wij presenteren chiro @home

ook wij vinden het zeer jammer dat we geen chiro mogen geven. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we toch op een alternatieve manier jullie kindjes een toffe chirozondag kunnen bezorgen. we maakten voor elke afdeling een bundeltje waarin allerlei leuke spelletjes staan die ze zelfstandig thuis kunnen doen. zo hoeven ze zich niet te vervelen en konden wij onze creativiteit kwijt. voor de ouderen worden er ook via zoom en andere internetplatformen wat moeilijkere interactieve opdrachten gegeven.

the show must go on 

het is niet omdat we geen chiro mogen geven op zondag dat onze werking volledig stopt. achter de schermen zijn wij volop aan het werk. zo staan wij klaar voor wanneer de chiro terug van start kan gaan. ook voor onze evenementen die normaal plaats zouden vinden zijn wij volop bezig met het bedenken van alternatieven. dus blijf zeker onze facebook en instagram in het ook houden! als we ons samen goed aan de regels houden komen we er ! 

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde