Coronaproof Chiro

we hebben geluk gehad onze werking kan doorgaan. JOEPIE! om dit nog lang te kunnen doen en jullie te beschermen tegen het virus zijn er wel een aantal maatregelen opgelegd zowel voor de gasten als voor de ouders. 

voor de ouders:

wanneer u uw kind komt afzetten op de chiro vragen wij u een mondmasker op te zetten en dit op te houden tot u het terein verlaat. probeer hiernaast ook zo veel mogelijk 1m50 afstand te houden van de andere ouders en van de leiding. houd een kind dat in de de 3 dagen voor de chiro ziek is geweest thuis. wanneer u een risico contact heeft gehad of een reis heeft gemaakt naar een oranje/rode zone mag u of uw kind ook niet naar de chiro komen

voor de gasten: 

gasten die ouder dan 12 jaar zijn dienen een mondmasker op te zetten wanneer ze toekomen op de chiro. wanneer we in de kring staan mag dit weer af. wanneer we het terrein verlaten moet dit ook weer op gezet worden.

voor de leiding: 

wij schrijven elke zondag op welke gasten aanwezig zijn. zo kunnen we in geval dat iemand corona heeft direct alle ouders verwittigen.

 

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde