Inkomsten & initiatieven van Chiro Bobo

Voor extra geld in te zamelen om extra materiaal en extra activiteiten te kunnen doen voor de gasten van Chiro Bobo, doet de leidingsploeg nog extra werk buiten de Chirozondag om wat meer geld in het laadje te krijgen. Elk jaar organiseert Chiro Bobo:
 

- Kerstmarkt: 8 december 2019

- Chiro-ontbijt: 16 februari 2020

- Eetfestijn: 26 april 2020

- Carwash: 21 juni 2020

- Bobofest: 31 - 3 augustus 2020

Ook doen we het hele jaar door een ijzerophaling. Heb jij oud ijzer, blikjes, oude fietsen of dergelijke staan? Gooi het zeker niet weg maar doneer het aan de Chiro! Je mag het steeds achterlaten op de Chiro (stuur best een bericht naar de leiding wanneer het jou past) en dan zullen we klaarstaan om het aan te nemen en te stockeren op de Chiro. Als je het niet kunt komen brengen, is er ook de mogelijkheid om het te laten ophalen. Hiervoor stuurt u ons ook best eens persoonlijk via sms om een goede datum te vinden. Je kan ons bereiken via je leiding van een bepaalde afdeling (nummers kan je vinden bij de persoonsbeschrijvingen van de leiding onder het onderdeel 'LEIDING' of het nummer van de hoofdleiding bij 'CONTACT'. 

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je de leiding of bepaalde afdelingen inhuren voor evenementen voor bijvoorbeeld animatie, opdienen of zoveel meer. Als u interesse heeft hiervoor, kun je ons contacteren via CONTACT

Broekstraat z/n
(Aan de watertoren)

9200 Baasrode

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde

Sponsors