Klein weekend: Ribbels, Speelclub & Rakwi's 

 

Snoepjesland

Na het verslaan van de boeman vorig jaar is er een nieuw probleem opgedoken! Er is een nieuwe slechterik die onze snoepjeswereld wil aanvallen. We hebben natuurlijk jullie hulp nodig om haar te verslaan! Kom zeker naar snoepjesland en help ons!

Wanneer en waar? 

Het weekend dat we haar willen verslaan, vindt plaats op Chiro Bobo (Serbosstraat 9, Sint-Gillis). Schrijf maar al gerust de bestrijdingsdatum in je agenda: 8 tot 10 april 2018. De snoepjesprinses heet jullie welkom op 8 april om 13u. Wees zeker op tijd want anders ben je te laat en zijn alle snoepjes al op. Dit willen jullie écht niét!  Als de slechterik verslagen is mogen jullie jullie helden ophalen om 11u op 10 april. Wees zeker op tijd, want anders zal de Slechterik jullie kindjes meenemen.

Wat hebben jullie nodig om snoepjesland te betreden?

 • Slaapgerief: veldbed/matras, hoofdkussen, slaapzak, pyjama, knuffel

 • Hygiëne: douchegerief, tandenborstel, tandpasta, bekertje, handdoeken, kam of extra dingen speciaal voor jullie kinderen

 • Kledij dat mag vuil worden of eventueel stuk

 • Chirokledij

 • Goed humeur

De prijs

De prijs voor dit weekend bedraagt 20 euro (all-in inclusief, met snoepjes). Dit bedrag wordt het best overschreven op het rekeningnummer BE72 0682 2685 2816 (schrijf zeker de naam van jullie kids erbij) of contant afgegeven aan de Chiroleiding ten laatste op 31 maart. Vroeger mag ook steeds! Wees zeker op tijd want we moeten onze troepen nog voldoende kunnen voorbereiden op de vele snoepjes die ze zullen zien.

Iedereen welkom

Neem maar gerust al je vrienden en vriendinnen mee op dit weekend! Met hoe meer we zijn, hoe meer kans we hebben om te winnen! Zij kunnen zich inschrijven door te mailen naar chiro_bobo@hotmail.com en het bedrag over te schrijven op onze rekeningnummer. 

Foto's van klein weekend (2018): de 5 Legendes

Hier vindt u alle foto's van klein weekend van de Ribbels, de Speelclub en de Rakwi's. Het thema van het weekend (2-4 april 2018) was de 5 legendes. Het zijn 96 foto's in totaal.

Onderaan deze pagina kunt u de foto's van klein weekend vinden van de 3 oudste afdelingen.

1/96

Klein weekend: Tito's, Keti's & Aspi's 

Gij gaat nog es in nen tv veranderen gij!

Wanneer en waar? 

Hou je van The Voice, Fear Factor, en andere tv-programma's? Schrijf je dan zeker in voor het klein weekend van Chiro Bobo. 

Op 10, 11 en 12 april gaat Chiro Bobo op zoektocht in de TV samen Betty en haar dochter. Je zit zo vaak voor de televisie gekluisterd. Kom nu samen met ons naar de tv kijken. Maar het zou Chiro Bobo niet zijn als we niets speciaals zouden doen! We worden allemaal opgezogen in de buis en beleven vele avonturen!

Wat hebben jullie nodig om te overleven? 

 • Slaapgerief: veldbed/matras, hoofdkussen, slaapzak, pyjama, knuffel

 • Hygiëne: douchegerief, tandenborstel, tandpasta, bekertje, handdoeken, kam of extra dingen speciaal voor jullie kinderen (maandverband indien nodig)

 • Kledij dat mag nat/vuil worden of eventueel stuk

 • Voldoende warme kledij, Chirokledij 

 • Zaklamp

 • Zakgeld

Toelatingsformulieren i.v.m. roken en drinken

Hier vindt u nog eens de toelatingsformulieren i.v.m. roken en drinken. Deze moeten zeker ingevuld zijn indien er toestemming gegeven wordt van thuis uit. Als deze niet afgegeven worden, mag men ook niks roken of geen alcohol drinken. Je kan dit bestand afdrukken en bezorgen aan de leiding. Vergeet dit zeker niet te handtekenen. 

Approved or not approved? That's the question!

De prijs

De prijs voor dit weekend bedraagt 20 euro . Dit bedrag wordt het best overschreven op het rekeningnummer BE72 0682 2685 2816 (schrijf zeker de naam van jullie kind erbij ). Als je wil overschrijven, doe dit ten laatste tegen 31 maart. Je kan het ook contant afgegeven aan de Chiroleiding ten laatste op 31 maart. Vroeger mag ook steeds! Wees zeker op tijd want we moeten de aantal zitplaatsen reserveren voor de televisie.

Foto's van klein weekend (2018): Expeditie Robinson

Hier vindt u alle foto's van klein weekend van de Tito's , de Keti's en de Aspi's. Het thema van het weekend (4-6 april 2018) was Expiditie Robinson. Het zijn 19 foto's in totaal.

Bovenaan deze pagina kunt u de foto's van klein weekend vinden van de 3 jongste afdelingen.

1/19

Broekstraat z/n
(Aan de watertoren)

9200 Baasrode

Donckstraat 1 

9200 Dendermonde